امروزه ، بسیاری از افراد برای ورود به کسب و کار و توسعه آن ، از شرکت های تجاری استفاده می کنند. طبق ماده ماده 20 قانون تجارت ، شرکت های تجاری به هفت قسم به شرح ذیل تقسیم شده است :

 

الف- شرکت سهامی (شامل سهامی عام و خاص)

ب- شرکت های با مسئولیت محدود

ج- شرکت های تضامنی

د- شرکت های نسبی

ه- شرکت های مختلط سهامی

و- شرکت های مختلط غیرسهامی

ز- شرکت های تعاونی (شامل تولید، مصرف ، اعتبار ، وام و روستایی)

هر یک از این شرکت ها برای اهداف خاصی شکل یافته اند، به همین جهت اگر انواع آن ها را درست بشناسیم ، بهتر می توانیم به هدفی که با ثبت شرکت قصد رسیدن به آن را داریم دست پیدا کنیم .

در این مقاله قصد داریم در رابطه با شرکت با مسئولیت محدود و زمینه های فعالیت آن ، اطلاعاتی را در اختیار شما متقاضیان محترم ارائه دهیم. این نوع شرکت ، به دلیل گسترش فعالیت های تجاری از شکل فردی به جمعی و امکان تشکیل آن با حداقل 2 نفر محبوبیت زیادی بین افراد دارد.

پیش از آن ، به معرفی چندین مقاله دیگر در این رابطه می پردازیم :

- شرکت با مسئولیت محدود چیست و چگونه تشکیل می شود؟

- راهنمای گام به گام تشکیل و ثبت شرکت با مسئولیت محدود

- مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود

 

شرکت با مسئولیت محدود و زمینه های فعالیت آن

طبق ماده 94 قانون تجارت، شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکاء بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت است. در شرکت با مسئولیت محدود همانند شرکت های سهامی خاص و برخلاف شرکت تضامنی، مسئولیت هر یک از سهامداران در مورد بدهی های شرکت محدود به مبلغ سرمایه گذاری شده در شرکت است و در صورت عدم کفایت مجبور نیستند اموال شخصی خود را در این راه مصرف کنند.

این شرکت ها، به اصطلاح شرکتی دوستانه و خانوادگی هستند که بیشتر بین افرادی که با هم دوست و روابط مالی دارند تشکیل می شوند.

برای تاسیس بنگاه های کوچک اقتصادی و انجام فعالیت های محدود اقتصادی، ثبت این نوع شرکت بسیار مناسب است چرا که شرکت با مسئولیت محدود با وجود حداقل دو نفر شریک به ثبت می رسد و انتخاب بازرس در آن اختیاری است و تشریفات تشکیل مجامع عمومی و هیئت مدیره و انتشار آگهی ها که در شرکت های سهامی وجود دارد در این گونه شرکت ها گسترده نیست. مدیران در این نوع شرکت ها می توانند برای مدت نامحدودی انتخاب شوند بنابراین تشکیل جلسات مجامع عمومی و هیئت مدیره برای تمدید مدت ماموریت مدیران ، همانند شرکت های سهامی ضروری نیست.

همچنین، شرکت با مسئولیت محدود این امتیاز عمده را برای شرکاء دارد که مسئولیت آن ها را در عملیات شرکت ، محدود به آورده آن ها در شرکت می کند.

این نوع از شرکت ها محدودیت فعالیتی ندارند و می توانند در کلیه امور بازرگانی، مهندسی، صنعتی، فناوری اطلاعات و دیگر اصناف فعالیت نمایند. به طور کلی، شرکت های با مسئولیت محدود برای موضوعاتی نظیر بهداشتی ، آشامیدنی ، مواد غذایی ، آرایشی ، خرید ، فروش ، صادرات ، واردات و به طور کلی کلیه موضوعاتی که نیاز به شرکت در مناقصات و مزایدات دولتی و خصوصی ندارند بسیار مناسبند.


جالبترین شرکت ,، ,های ,محدود ,مسئولیت ,ها ,شرکت های ,مسئولیت محدود ,با مسئولیت ,شرکت با ,در اینمنبع

6 نکته در تشکیل و ثبت شرکت تضامنی و نسبی

ثبت شرکت در دانمارک

درباره ثبت علامت تجاری بین المللی چه می دانید ؟

تنظیم صورت دارایی پس از رفع توقیف از اموال تاجر ورشکسته

ثبت برند محصولات کشاورزی

نام شرکت تضامنی و نسبی

بنیادی ترین تفاوت تشکیل شرکت سهامی خاص و عام چیست ؟

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

هوبادصنعت وبلاگ شخصی محمد یزدیان پارکت ارزان Tk App بهترین سایت فروش دوربین مدار بسته nawrte منزل مرتب تیراژه Onvan